Start
foto vlechten

Als jij haar laat vlechten krijg je circa 100 vlechtjes in je haar. Het aantal vlechtjes is afhankelijk van de dikte van je eigen haar en hoe dik of dun je de vlechtjes wilt. Het vlechthaar is bij mij te koop en je hebt ongeveer 5 tot 6 pakken vlechthaar nodig.

Vlechtjes met vlechthaar gaat het best als je eigen haar een lengte van ongeveer 8 cm heeft. Hoe langer het eigen haar is hoe steviger het zit. Het kan wel in korter haar maar dan kan ik geen garantie op geven dat het goed blijft zitten. Dus langer is beter. Als je eigen haar glad is heb je kans dat het eerder uitzakt dan wanneer je kroes haar hebt maar wij vlechten behoorlijk strak dus dat gaat wel goed. Mocht er binnen twee weken een vlechtje uitvallen dan kun je die bij mij er gratis weer in laten zetten.

Vlechtjes hebben weinig verzorging nodig. Je kunt het beste 's nachts je vlechtjes bij elkaar binden en om pluizen tegen te gaan een panty of een oud T-shirt er omheen doen. Je kunt de vlechtjes twee tot drie maanden laten zitten.  Over de verzorging en het uithalen van de vlechten krijg je informatie mee.

 

Het kan zijn dat je na het vlechten jeuk hebt op je hoofdhuid. Sommigen hebben er een paar dagen last van en er zijn mensen die er absoluut niet tegen kunnen. Je kunt in een toko een spray kopen tegen de jeuk.